July 20, 2016

Tips to Style Up with Long Shirts for Women @ Zalora Malaysia

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Gaya santai dengan something yang memudahkan pergerakan tapi tetap nampak vogue. Style long shirts for women kini jadi pilihan ramai. Pemakaian yang lebih longgar dan selesa ini sesuai digayakan terutama pada waktu panas. Long shirts for women kini ada lebih banyak pilihan cutting yang sesuai mengikut citarasa si pemakai. Ada style boyfriend shirts yang jugak menjadi pilihan si hijabista. Ada juga loose cutting ataupun ada belahan di tepi. Nak cari style macam ni pulak kat mana? Cari je kat ZALORA. Pasti anda puas hati dengan pelbagai variasi yang ZALORA ada.

Tips nak gayakan pula ada pelbagai cara. Ikut dari citarasa si pemakai je.

*********************************************************

TIPS #1 - Gayakan dengan leggings atau yoga pants.


TIPS #2 - Denim lovers! Gayakan dengan wash-off, straight-cut ataupun skinny jeans.


TIPS #3 - Nak tampil lebih vintage look dan nampak lain daripada biasa? Padankan pula long shirts dengan skirt. Tak kira laa, nak pakai pencil skirts, maxi skirts pun nampak lawa jugak. 


Tak lupa kepada golongan hijabista jugak yang turut memilih trend ni untuk pemakaian seharian. Nampak lebih bergaya, tapi tetap nampak sopan. Yang penting tetap labuh. Style up now with your long shirts!!



***************************************************************************

No comments:

Post a Comment