February 15, 2016

REVIEW - SASATINNIE FACIAL MIST TONER

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Benda paling penting, bila nak mekap ialah. Pastikan mekap tu boleh bertahan lama dan tak nak baru berapa jam, mekap dah nampak bercapuk with oily face biarpun cuma guna mekap murah. I mean tak laa yang harga sampai beratus-ratus. As promoted by SaSa salesgirl. Sasatinnie facial mist toner ni, kalau pakai before make-up, boleh laa buat make-up korang tu tahan sikit. Tak laa baru lepas make-up dah oily sana sini.

Yes, I tried this before applying any foundation on my skin. Dan kulit tampak lebih segar. Fresh dan kurang berminyak. Nak apply foundation lepas tu pun senang. Cuma semburkan ke muka sebelum nak mekap, *jangan goncang* pastu tapped guna jari jemari. Yeahh. Senang kan. Boleh jugak guna sebelum atau selepas mekap.


Facial Mist ni jugak ada Vitamin C & Amino Acid.
Juga membantu untuk melembapkan kulit dan anti aging. Pasni bawah aircond pun boleh spray.


♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment