February 15, 2016

REVIEW - BOBBI BROWN BRONZING POWDER

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hi.
Ini cuma sedikit review tentang Bobbi Brown Bronzing Powder, ataupun kita biasa panggil, as contouring powder. Ini sample yang aku dapat secara percuma hari tu masa aku hadir untuk sesi belajar mekap percuma dari Bobbi Brown dengan kerjasama Samsung Galaxy. Khas untuk pengguna rangkaian Samsung Galaxy.









Ni bronzing powder medium color (#2). So, Nampak lebih natural on your face dan its just a small packed. Senang nak masukkan dalam beg mekap untuk kegunaan harian. Bronzing powder ni boleh dwi-function jugak. Selain gunakan sebagai bronzer, aku jugak gunakan sebagai primer eyeshadow. Dah malas2 nak mekap tu kan, pakai ni dengan eyeliner pun boleh jadi jugak.


♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment