July 26, 2015

[Product Review] Good Virtues Co. Products

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Pernah dengar pasal Good Virtues Co. tak? Aku pun tak pernah. But once masuk kat Watson hari tu, niat nak cari shampoo je sebab shampoo kat umah dah habis. I can't imagine my hair without shampoo meskipun bertudung. Hahah. Ada shampoo untuk wanita bertudung jugak kan? Its quite good but aku je yang memilih lebih. Maka tak heran laa, aku boleh je tawaf satu shopping mall tu even nak cari hanya sebotol shampoo. Sorry sayang, you need to understand me more. Haha.

Good Virtues Co. just a new products jugak laa I guess. Sebab sebelum ni memang tak pernah dengar pun. And what is the best facts about this products? Ia produk halal, dan buatan Malaysia. Ingat lagi Kempen Sokonglah Barangan Buatan Malaysia masa aku sekolah dulu. Siap ada buat karangan bagai. Tapi masa tu barangan Malaysia masih 40/60 laa jadi pilihan sebab mostly, barangan luar yang nampak lagi menarik. Tapi sejak 10 tahun lepas, nampak laa barangan buatan Malaysia ni dapat tempat jugak dihati citizen macam generasi muda macam kitorang (perasan). -_-



First produk yang aku cuba dari rangkaian produk Good Virtues Co. ni ialah shampoo. Wangi. Selesa nak pakai. Botol cantik. Adorable. GVC ni, salah satu produk yang menggunakan minyak Habbatus Sauda as the main ingredient. Produk GVC ni jugak dah di certified as halal produk, so memang tak was-was nak pakai.


Puas hati dengan GVC sebab produk2 wangi dan packaging cantik!


Selain tu, Good Virtues Co. jugak ada produk untuk badan dan muka. Boleh cuba tengok, kalau tak kat website dorang ni:


kat Watson pun hade kak.. :)

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment