September 13, 2014

CPUV Campaign by Nuffnang (Aug & Sept)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 
Bila dah balik keja, mula laa lagi aku jarang nak update blog. Biasanya cuti pun aku turun gi keja jugak. Buat OT nak beli iPhone6. Bhahaha. Takdak laa. Saje turun keja sebab aku boring duk umah. Tapi, jarang2 update pun blog aku ni Nuffnang still bagi CPUV. Ni yang buat I want to hug you ketat-ketat nih Nuffnang! 


Untuk bulan Ogos & Sept je Nuffnang bagi 7 CPUV. Tiga dah credited. Ada 4 lagi. Sayang u Nuffnang. Thanks sebab masih bagi CPUV walaupun jarang update. :))

Thanks for reading! :)

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment