October 29, 2014

Hello, I'm Back With Entry Takde Topik.. (Saja baa mau update..)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Haiii.. Salam semua...
Lama dah tak update blog ni. Dah berhabuk dengan entry lama. Btw, maaf laa untuk info2 yang dah lama tu. Rasenya korang pun dah bosan duk bace entry yang sama. Aku pun kekadang terfikir gak. Bile laa masanye aku nak update entry kat blog ni. Kang orang bosan pulak tengok blog aku. Nuffnang pun malas arr nak bagi CPUV nanti.. Hehehe. 

So, how's interview? Ada kawan2 yang baca blog ni siap emel laa. Kadang dah 2-3 hari baru laa dapat reply. Dah basi kot emel orang baru aku reply. Ape punye blogger laa camni kan? Sorry tau. Apepun aku dah reply kan? Kan? Bhahaha.. Bukan laa nak cakap kite ni hebat sangat pun. Kadang ade orang yang salah faham. Kite just share ilmu based on pengalaman.. Kot2 berguna untuk orang lain. Kan? Jangan salah faham pulak yang datang membaca nih. Mane laa tau kot2 ada yang berprasangka buruk. Mak aku cakap, orang yang berprasangka buruk orang tak suke tau.. So, lets clear your mind again, reset it back and mula berprasangka baik dengan orang. Bak kata kawan aku, THINK POSITIVE. Kawan aku punye positif ni memang positif giler. Tengok, sampai ayat aku pun dah ulang2. Ah, tak kesah laa... Malas nak padam balik. Sampai aku pun dah terikut2 sikit kepositfannya tu. Ok, ayat kepositifannya tu takde dalam kamus Dewan Bahasa. Aku pun tak tau. Tak yah cari.

Bila dah lama tak bukak blog, sekali bukak hari ni, aku punye gembira tu lain macam. Yelaa. Dah ramai orang tengah online. Dia punye excited tu lain macam laa. Tambah lagi Nuffnang bagi 10 CPUV lagi yang masih on going. Uii, tambah lagi excited. So, aku pun terus click button new post untuk update blog meskipun kali ni kire sembang takde topik yang spesifik. 

Apa2 pun. Doakan korang semua yang pegi interview tu berjaya temuduga tau! Amin.. Pasni leh arr share pengalaman korang pulak dengan orang lain. Semoga dorang inspired giler2 untuk pegi interview. :D

Thanks for reading this blog! :)
♥kieyuka-hanie♥

1 comment:

  1. http://madey09.blogspot.com/2015/01/shalawat-nabi-muhammad-saw_2.html

    ReplyDelete