May 23, 2014

[Product Review] ModBox - SHAIRE London Dry Shampoo, MiaCare Acne Patch, Human Nature Overnight Elixir

Assalammualaikum... ♥

Cakap pasal 'beauty', semua pempuan tak ketinggalan punyer laa. Eh, ada jugak. Yang merasa diri dah macam rockstar2 gangsta camtu, bab ni tak peduli kot. Biar laa. Apapun, aku tetap nak buat entry pasal satu website kali ni. Rasanya memang dah lama korang kenal, dan aku baru sebok nak menghebahkan, walhal citer dah basi. Anggap je laa sebagai review kerja sekolah ea adik2 sekalian.

Bukan korang je yang perasan, aku pun. Terlalu banyak sangat beauty product yang wujud sekarang ni kan, sampaikan tak tau laa yang mana satu nak guna. Kalau yang memang loyalty pada satu brand tu sampaikan dah bertahun2, tabik arr kat korang, tapi jangan tak ngaku, ada gak korang tukar brand ubat gigi kan? Bulan ni guna Colgate, tengok2 bulan depan dah guna Sensodyne, pasal pa, gigi sensitif akibat makan ice-cream. Hfhfhfhfh.

Ok laa. Nak citer pasal Modbox ni. Ada yang dah tau kan? Modbox ni, yang bestnyer tu, beauty box yang dorang provide laa. Giler arr, dengan berbekalkan RM9 + shipping cost je dalam wallet, tak yah mintak kat pakwe, korang dah boleh nak cuba produk baru yang rasanya kalau nak beli actual size punye, memang actual size jugak arr kosnya..

Modbox ni ialah satu website yang provide beauty product samples atau lebih senang dorang panggil 'beauty box' ni. Macam yang aku mention tadi laa kan, RM9 je dah boleh dapat 3 produk samples dan kekadang, salah satu dari product samples tu mesti yang actual size punye.


Dan satu parcel dari Modbox yang aku order dah sampai semalam. Macam best je bab tunggu2 parcel ni.

Modbox Malaysia..

Ada 3 items je.. Kite order yang basic beauty box je...

*Dry Hair Shampoo from Shaire London*

Biasanya dengar pasal Leave On Conditioner je. First time lak dengar pasal dry shampoo. Ke aku 
sorang je yang first time dengar? Okay, yang ni, one of the samples items yang dorang bagi actual size.
Memang wangi dan senang giler nak pakai. One day, bila korang tetiba terlambat bangun nak gi keja, biasanya korang takkan basahkan rambut sebab makan masa nak keringkan lagi kan? Betul tak? Biasanya yang bertudung laa. Haa, dry shampoo ni senang je, kalau dah dalam situasi kelam-kabut camtu sampaikan anak kucing tepi pintu pun sempat gak terpijak ekor, memang dah keluar sumpah seranah kot kalau mak kucing yang ko pijak tu. Spray je benda ni kat rambut, dah laa wangi, senang nak pakai lak tu.

*Overnight Elixir from Human Nature*

Produk natural ni biasanya memang memikat hati laa. Kalau yang ni pulak, ada macam bau2 mint arr 
camtu. Macam best je nak pakai kan. Kite tak pakai lagi benda ni, botol dia kecik comei sangat.. Biasanya kalau benda2 comei camni memang rasa sayang lak nak pakai. Dah tu nak buat apa? Pameran?

Size sample ni kecik je, for 3ml..

*Acne Patch from MiaCare*


So, why not to test something new here kan gegirls..? Save up your money, and get your beauty box now.

Jangan lupa jenguk website Modbox :)
http://modbox.com.my

^_^ Goodnite Beauties...♥



♥kieyuka-hanie♥

2 comments:

  1. WҺаt's up to all, the contents еxisting аt tҺis wеbsite are genuinely awesome fߋr peοple knowledge, well, keep up the nice work felloաs.


    Also visit my homepaɡe; temp

    ReplyDelete
  2. Saya paling suka overnight Elixir tu. Walaupun kecil tapi menang memakai sbb concentrated oil. Last month saya dapat actual size Rescare facial scrub. Entah bila nak abis tu... memang berbaloi membayar :D

    ReplyDelete