June 15, 2013

How to get vitamin easily?

Yeah, people nowadays memang kurang prihatin dengan kesihatan diri. Bila sakit baru sibuk nak cari klinik, get supplement bagai. Tapi bila sihat... Kesihatan tu macam ditahap yang tak payah care sangat laa camtu. Bad habit for example, eat too much junk food, taking too much sugar and also, the biggest problem is MALAS BERSENAM. Woh.. siap highlight kan~ terasa diri iolls...

Ada pula yang sibuk nak cari supplement itu, ini, vitamin untuk kulit, mata, macam2. Sampaikan sanggup berbelanja besar untuk beli produk kesihatan lain, walhal tak tau lagi ada kesan sampingan atau tak. So, kat sini nak bagi satu gambar besar, siap dengan jenis vitamin dan jenis makanan untuk dapatkan vitamin tu. juga kelebihannya untuk organ apa. Lepas ni tak yah sibuk2 nak cari supplement/ vitamin lagi kan...


♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment