May 28, 2013

Kedegilan Kaki Korang...

Korang pernah terjumpa dengan orang yang degil tak? Mesti stress giler jumpa orang camni kan? Yang langsung tak nak terima cakap engko... Stress tak? Stress tak? Haha... Korang percaya tak kalau aku cakap yang kaki korang lagi degil? Sampaikan telunjuk ko pun dia tak nak ikut... Percaya tak? Sila laa percaya... Ohohoho...


Ok, cuba korang buat benda yang aku cakap ni.. Eh, korang tengah buat apa sekarang? Kalau tengah duduk2 lepak depan laptop ke, eh...tak layan laa laptop kan... Semua pun dah guna smartphone, tablet bagai... *Caution, jangan cuba benda ni masa driving ok...


Ok, dah ready tak? Kita mula dengan kaki kanan.. Yang tengah duduk2 sambil baca ni, silakan angkat kaki kanan sikit eh, tak yah angkat tinggi sangat... Yang guna skirt mini, cover sikit... Dah buat ke? Ok, now cuba putar2kan kaki korang ikut arah jam... Dah buat? Elehh, rilek.. Simple je kan.. Korang tunggu lagi next step...

Dah. Senang je nak putar kan? Now, korang buat pula nombor 6, dengan jari telunjuk, tulis kat udara sambil kaki masih putar ikut arah jam... Dapat buat tak? Cuba tengok kaki korang bila buat camtu, tak tentu arah dibuatnya kan. Nampak tak yang kaki korang sememangnya degil? Boleh cuba kat kaki dan tangan kiri jugak.

Ok, actually ni cuma test kecil, nak uji kelemahan manusia dan terima laa, sebagai manusia, kita ni tak lepas dari kesalahan dan banyak kelemahan. Tapi yang lemah bukannya terus2 akan lemah, disisi lain, ada kelebihannya. Senang hati tak baca ayat camni? Hahah..

Ok laa... Itu je untuk entry ni k... Kang boleh arr korang uji kat kawan2... Biar berbelit2, tak tentu arah dorang jadinya. Jahat.... Tak baik tahu...

Thanks for visit here....


♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment