September 10, 2015

REVIEW - GOOD VIRTUES Co. HAIR SERIES

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Dari dulu lagi asyik tukar2 hair shampoo je until I meet Good Virtues Co. products. Aku suka sangat dengan packaging dia tambahan pula ianya salah satu produk halal dan buatan Malaysia! 
Dulu kalau guna shampoo lain, rasa ada je yang tak kena. The next bottles mesti cari shampoo lain, tapi bila dah guna GVC products ni, rasa lain macam sikit. Sebab produk ni best tambahan pula aku suka sangat dengan botol dia. Padahal dah habis satu botol, beli botol lain since GVC belum keluarkan refill pack untuk tiap2 produknya. Sebelum ni pernah gak cakap pasal GVC produk ni. Boleh bukak link ni. Dan boleh laa review produk ni kat website dorang.

Selain boleh beli online, boleh jugak dapatkan produk ni kat Watson, Guardian atau mall yang berhampiran. Tapi mostly aku nak gi beli, jenis yang aku pakai selalu out of stock, lepas ni kena beli awal2 laa. #♥GoodVirtuesCo.


♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment