August 14, 2015

[Product Review] Nano White Fresh Mattifying Moisturiser

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 


Nak cari moisturiser yang tak rasa kulit macam berminyak bila diguna? Atau moisturiser yang cepat menyerap dalam kulit?
Here, Nano White Fresh Mattifying Moisturiser. Nampak macam biasa, tapi ni one of the best moisturiser aku pernah pakai.

Apply kat muka lepas basuh muka dengan Nano White Fresh Foam Cleanser, fuhh! Rasa segar je muka sampai habis keja! Kalau rasa2 kulit muka tu kering sebab asyik keja bawah air-cond pun sesuai guna moisturiser ni. Sebab memang quick absorbing and I love it!


 ♥kieyuka-hanie♥

1 comment:

  1. Hi, just passing by your site to see something that will interest me and luckily you impressed me with your great article and I have a great time reading everything that is written. I'm looking forward to see more of your write-ups. If you have time you can also visit my site which indicated below.

    n8fan.net

    www.n8fan.net

    ReplyDelete