December 21, 2013

ProEight Offshore Engineering Training Week & Glamorous Night (Part III)

Assalammualaikum... 

Tonight, the annual dinner with co-workers. Tema tahun ni, 'Glamourous Night'. Aku tak berapa nak peka sangat pasal tema2 pakaian ni. Tapi nasib baik laa tema tahun ni ada senang sikit nak cari. Bak kata HR kami,
"Think about glamour, think glitter.."
Betul jugak. Hahaha. Tema memang dorang dah inform awal laa. Senang nak mencari baju. Aku memang dah cari baju sebulan lepas. Lepas je dapat gaji bulan lepas, terus round satu bandar Labuan nak cari baju. Bersiap seawal 3 petang. Wahh, ni macam dah nak sanding punya bersiap ni. Btw, dari 3 petang tu actually sebab baju tak iron lagi, Semua laa belum iron, so siap laa awal. Dah siap nanti senang, tak laa kelam kabut.

Soft pastel dress with glitter shawl from Izzah Boutique..


The dinner was held at The Royale Chulan, Kuala Lumpur. Starting from 7pm until midnight. 
*google image*

In Taming Sari Grand Ballroom...
Siapa nak kawin grand, boleh pi sewa sini. Tempat cantik giler, macam istana.




Wrap of the night. Jeles dengan orang yang dapat iPad mini dengan pakej percutian tu. Asal cabutan bertuah, seriously, dari sekolah rendah sampai laa sekarang, aku tak pernah dapat hadiah. Kesian. 
The next day, we fly back to Labuan dengan staff yang lain. Tak banyak borong barang, borong roti Gardenia je laa. Mak kirim. Bawak banyak2. Sebab kat tempat aku mahal. Tido lewat malam, esok kalau tak cukup tido, sambung tido kat flight. Yeahh.




♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment