January 24, 2014

Yeah, finally surat dah sampai... :)

Assalammualaikum... ♥

First of all, Alhamdullillah. Akhirnya, after 5 years cuba baru dapat sekarang. Gembira laa kan, bila dah dipanggil untuk lapor diri. Lama kot aku tunggu.. Terima kasih semua, harap2 laa siapa yang baca blog ni pun ada kena panggil dah untuk lapor diri bagi mana2 interview yang korang dah attend okay.

Maaf ye, atas faktor privacy, some of the items haruslah di'blur'kan..

Sedih laa pulak kan nak tinggalkan current job. Dah sayang sangat dengan job sekarang. Tapi takpa, mana yang kita rasa lebih okay, pilih laa yang terbaik kan. Ada jugak sesetengah orang akan tolak jika dah dapat tawaran kerja lain disebabkan current job lebih ok. Yang tu depends laa. Okay, siapa yang dah dapat surat camni dari abang posmen yang setia dan amanah menyampaikan dokumen korang, tabik sikit dengan abang posmen, boleh laa print-out surat terima tawaran kat portal SPA.

So, lepas ni, siapa2 yang akan atten interview lagi, good luck for you guys, bagi adik2 yang berminat nak masuk kerja dalam penjawat awam, boleh laa cuba isi kat Portal Rasmi SPA okay. Mana laa tahu, kot2 rezeki kan. Kalau minat perubatan, dalam SPA pun ada tawarkan bidang perubatan untuk lepasan SPM, Diploma dan blaa... blaa.. blaa. Wish korang best of luck. :)

Thanks for visiting ^_^

♥kieyuka-hanie♥

8 comments:

  1. salam, eh, kte pn dpt jgk tawaran ni:)
    da setuju terima tawaran ke?

    ReplyDelete
  2. Dah.. Heheh, Whoa, lapor diri untuk kursus kat mana? :D

    ReplyDelete
  3. kt PD, same kan? eh, kte ade pm kt fesbuk, na add tp tadew button add pulak, senang skit na taye2 nty:)

    ReplyDelete
  4. Apa FB awak ea? Bg arr, nanti sy add :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pn dpt jgk jwtan ni..

      Delete
    2. Nant awk duk kt mane ye sebelum g kt akademi 2..saya sorang2 je dari lcct..nk join x??

      Delete