November 2, 2013

Orang baru dapat BE yang excited..

Ee, kenapa title post aku nampak poyo sangat ni? Menyampah orang lain tengok. Macam orang lain jugak, dorang cakap sioknya berblog ni bila kita ada followers, ada orang view, ada orang komen (meskipun hanya pada 1 entry) dan yang paling best bila dapat giveaway. Hee~ belum ada rezeki, so aku lum pernah dapat hadiah giveaway lagi disebabkan aku sendiri yang memalaskan diri nak join, walhal bukan nak kena bayar yuran pun. Ada yang boring dan ada hobi suka bagi hadiah tak? Bagi laa kat saya (kenapa tetiba guna 'saya' ee, nampak polite sungguh ko!) dan pastikan ia benda comel, bukan patung Jack in Nightmares Before Christmas. Yang tu horrible dan sungguh tak comel!

Yang buat blog ni lagi best, bila kita join Nuffnang. Meskipun aku pengguna baru (ayat yang lebih baik selain 'pendatang baru'), tapi Nuffnang ni memang ohsem sebab start dari May lepas dah start dapat BE dari Nuffnang. Walhal, kemain poyo sungguh masa dulu2, belum tau apa benda ni. Tapi, tak semestinya nak join Nuffnang ni sebab nak dapat BE je, haa~ yang tu salah. Nuffnang ni ada macam2 event, contest, tiket wayang, leh dapat hadiah free yang memang tersangat ohsem. Pendek kata (yang ni ayat lecturer aku selalu pakai dulu sambil cekak pinggang) macam2 ada~~.

Ok, untuk bulan Oct & Nov, Nuffnang bagi 3 BE yang masih on going. Thank you Nuffnang. Ok, berguna jugak BE ni, sebab macam tabung laa kan. Kalau korang tak nak keluarkan, anggap je ni bank. Biar je earning dalam tu. Kalau nak keluarkan, belanja kawan beli baju ke pun, boleh jugak. Yang tu, mesti senyum biri-biri kawan2 sume. Betul kan? hfhfhfhf.

Thanks again Nuffnang & viewer tanpa jejak yang selalu datang singgah kat sini. Eh, yang selalu paste backlinks kat Shoutbox tu, terima kasih laa sesangat, sebab dah memenuhkan ruang tu, dah macam ruangan jejak kasih aku nengok. Tak pe laa, malas jugak aku nak remove meskipun semak mata aku nengok backlinks2 tu, asalkan jangan sabotaj tahu. 
^_^ peace.. (kaedah baru buat penutup)

Thanks for visiting... ^_^v

♥kieyuka-hanie♥

1 comment:

  1. ceh ceh...hahaha..tahniah....rezeki tu...doakan dayat ponn murah rezeki tau :)

    ReplyDelete