November 26, 2013

K-Colly Collagen dah sampai..

Semangat tak aku datang keja pagi ni? Hahaha, semangat giler. Belum jam 8 pagi lagi aku dah terpacak depan gate tunggu Pak Guard bukakan gate. Sampaikan Pak Guard tu tak sempat nak sarapan lagi kot setelah semalaman menjaga. Kesian sungguh Pak Guard tu. Mungkin dia pun berfikir, angin apa aku datang awal pagi ni?

Senang hati sangat disebabkan petang semalam, barang yang aku order online dah sampai. Macam mimpi pulak aku order barang dari online sebab sebelum ni memang aku tak berani nak order laa disebabkan isu-isu semasa yang memang hot sekarang ni macam barang tak sampai, dealer tak respon bila duit dah bank-in, macam2 laa. Tapi, kalau tak cuba mana tahu kan. So, dengan gagah hati dan tangan bergetar2, macam nak ke medan perang pulak dah aku pun mula laa order online ni. So, semalam barang tu dah sampai, macam aku nak lempang je abang posmen tu disebabkan barang dah sampai awal dari yang dijangkakan. Memang cekap dan pantas abang poslaju tu buat keja kan. Hihihihi~

Ni laa dia K-Colly tu..

Comel sangat laa botol K-Colly ni.. Macam aku nak peluk bawak tido je kerana ia berwarna pink. 

So, kita cuba dulu K-Colly ni k.. Katanya boleh baikkan tumit kaki yang pecah2, eyebags, bekas jerawat, mengurangkan period pain dan banyak lagi. Dan aku memang ada problem dengan period pain dan eyebags ni. Yang selebihnya boleh baca kat FB dealer K-Colly ni. 

Thanks for visiting.. ^_^

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment