March 26, 2013

So, I Pun Sign-up Nuffnang and why I'm blogging??



Blog masih bau2 baru lagi, tapi dah ada hati nak sign-up Nuffnang. Btw, dah lama dengar pasal Nuffnang ni, sebelum ni aku ada blog jugak, tapi dulu tak tau nak share apa kat blog, until one day, I've tried to share about my interview's experience. Tak sangka pun, begitu cepat trafik blog aku naik. So, since that, I began to talked more about interview. Sebelum ni aku ada blog pasal seni, pasal something weird in the world, tapi aku tak tau nak manage. So, aku mula laa cari pasal benda apa yang akan naikkan trafik blog and will make your blog as a reading/ research zone for others. 

Aku memang tak reti nak tulis pasal gosip, apa lagi isu semasa. Aku lebih suka cerita pasal diri sendiri. Banyak yang aku tau pasal dunia luar, benda tu laa yang aku nak share, apa yang aku nak cakap, aku share je laa kat blog, orang tak komen, but at least orang baca, tak pun, time aku dah tua2 nanti, ada jugak jadi bahan bacaan aku nanti.

Orang mungkin lebih suka blog pasal gosip artis, isu semasa, but I don't care laa. I talked what I want to talked and share what I want to share. Simple. So, takde orang yang berkait dengan post aku sampaikan boleh jadi gaduh ke hape.

Kalau kat blog ni, aku rasa orang lebih suka baca pasal... Tips kot, cause readers bahagian tu lebiih banyak dari other post... So, that's why laa kan, weolls post berdasarkan pengalaman. Nak baca, dipersilakan, nak mengkritik, sila skip je.

Btw, gonna work hard laa untuk post benda-benda berguna untuk semua yeahh..!!

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment