March 19, 2013

Second time panggilan interview..

Hello, semalam ada dapat panggilan untuk interview sekali lagi for jawatan Pembantu Perubatan. Aku pernah post pasal benda ni kan? Haa. Masa tu pun aku ada dapat interview ni, but unfortunately laa kan. Bukan rezeki we'olls masa tu kot. But bila dapat lagi sekali ni macam nothing surprise laa sebab before this dah banyak kali pergi pun tak dapat jugak. Bukan bidang ko ye. Bukan bidang ko. -__- Sedapkan hati sendiri.

So, bagi sesiapa yang ada dapat panggilan ni, hope uolls goodluck laa yea! Buat yang terbaik, mesti dapat keputusan yang terbaik, if tu memang rezeki uolls laa. Yang tak dapat macam we'olls ni, jangan putus asa yea, bukan satu kerja je ada kat dunia ni okei. Tukang sapu pun kira kerja apa. Baik laa, so bagi uolls yang akan pergi, mungkin tips yang lepas dari blogpost aku boleh membantu. Semoga success uolls.. ^__^

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment