March 20, 2013

Mix & Match Fashion..

Ini bukan rancangan realiti show 'Cari Jodoh' ke hape ea...
  • Pompuan, memang tak dapat dipisahkan dengan cermin...
  • Begitu jugak dengan make-up. Betul tak?
  • Ada jugak yang sentiasa nak fashion up-to-date. Bagi cik abang kita, its like...
OMAIGAD..... makeup lagi~~

Agaknya pompuan boleh tinggal tabiat 'shopping' ni tak? It's like MUSTAHIL to others. Rileks, I tak mention semua, but segelintir tu, maybe.. Abih laa cik abang-abang kita yang berhadapan dengan situasi ni... So, apa kata cuba tips Mix & Match ni, manatau leh save bajet uolls daripada nak 'shopping' je tiap bulan... Bukan semua jenis pakaian kita nak kena ada jugak, yang sedia ada tu mungkin jugak boleh dipelbagaikan, betul tak?







Senang kan? So, lepas ni boleh laa recycle baju2 korang tu, pakai balik dengan padanan baju yang berlainan. Mesti orang lain pun tak perasan.

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment