February 23, 2013

Pabila terasa bosan dalam hostel...

Lama jugak rasanya aku tak update blog yang tak seberapa nak gempak ni. Memang tak gempak langsung pun kan? Last aku update emmm.. Jap, aku review balik. Ok, 28 Jan lepas?!! Haa! Ko bayangkan tu. Lagi 4 hari dah genap sebulan kan? Wahh, wahh, wahh... BTW, actually bosan gak sem ni. Pasal pa... Sebab kelas aku 2 hari je??!! Dah laa dua hari. Distance antara 2 hari tu ialah Tuesday, Weds & Thurs. So, that means kelas aku will be on 'tiring' Monday and Friday je laa. Heih, apsal laa kena bagi schedule yang macam ni. Ni saja nak sabotaj laa ni supaya aku tak dapat balik Labuan. No matter what it is, aku tetap tak puas hati! (Lagak macam politician nampak...)

Tapi kan, surprise surprise! Aku pun tak expect yang cuti 3 hari tu aku akan habiskan masa dengan drawing, drawing & drawing again! Wow, is it a good achievement ody? *krik krik krik* 

Aku otw nak improve skill laa konon, dengan mencuba untuk mencatat masa terpantas untuk siapkan satu lukisan. (Ko ingat melukis tu macam marathon ke? Tak pun sukan olahraga) And well, overall, for each drawing ni aku dapat siap dalam 5 jam laa, tapi tak laa cantik sangat pun. Aku admit laa yang aku ni pun newbie lagi ok.





Apasal posing yang sama je tu kan? Tu saja nak rasa aura-aura drawing tu laa. Apsal dalam paper gambar ni elok je, tapi bila dah captured, jadi macam kena stretch laa bagai. Pasal tu aku tak tau. Now stop! Tak payah nak tanya itu ini. I need more practice lagi laa kan. Render pun masih macam budak sekolah tadika kaler guna crayons je aku tengok. (Judge sendiri.. Ahaha)

Next-next will be update more laa. Tengok laa kalau ada drawing yang terbaru. Heheh. Dari tu, selamat malam semua! (Dah pagi sebenarnya ni...)

 ♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment