January 10, 2013

Last day exam and the best study group-gathering..

Before this, I memang lebih prefer untuk buat benda memasing. Even study pun, I lebih suka study sendiri sebenarnya sebab senang nak imagine jauh-jauh and lebih-lebih kan. Then, fikiran pun melayang jap like "Wahh, bestnya kat Amsterdam kan... Tempat yang cantik and wow! Superb amazing" or "Emm, malam nanti nak masak apa ea?" Zeeeeetttt. Haaa~ tu bila menghayal. Mula laa nak fikir benda remeh-temeh and pelik-pelik camni.

So, apa yang nak dikongsikan sangat ne? Ok, so aku dah beli mini fan untuk laptop aku. Pink kaler geeteewww. *Tujuan sebenar adalah kemudahan untuk bermain game The Sims 3 Season.



Background pun dah game tu kan. Haaa~ pasal nih laa aku beli benda nih. Gara-gara benda remeh nih je k. Apanya yang superb sangat dengan game ne sampaikan aku addicted sangat ne? Well, takda benda pun. Cuma baju-baju yang gorgeous and cute-cute tu buatkan I tak putus asa nak main benda nih walaupun laptop aku dah beratus kali auto shutted down because of overheating tau. Lagipun, yang latest ni (Season) ada empat musim tau. Panas, luruh, sejuk dan bunga. Jadi perasan laaa kononnya aku dah feel semua iklim-iklim nih. Ceeehhh~. Mesti ada yang tak percaya bila aku cakap benda nih boleh buat addicted kan? Well, kalau tak percaya, pegi laa ko try sendiri. 

Ok ok.. Biarpun aku main benda game-game nih, study tak lupa tau. Ingat jugak laa nak baca buku and tengok-tengok nota jap. Kejap apa, takat 30 minit, budak sekolah rendah pun boleh buat kan. Well, kalau dah baca banyak-banyak pun, mata aku mulai laa nak naik mengantuk. So, refresh, refresh.. 

Habis dah paper aku dan mulai laa nak merdekakan diri dari nota-nota semua nih. So, habis je paper, masing-masing tersenyum sampai nampak semua baris-baris gigi tu. Kot-kot kalau ada gigi selepas gigi geraham tu pun, boleh nampak jugak kot. Well, aku tak tau. Saja exaggerated a thing laa bagai. Bila buat study group gathering ne pun best pulak kan. Bukan selalu dapat together-gather camni. *Pinjam jap ayat kat billboard iklan Coca-Cola yang aku nampak tadi*. 


Well, nih baru dinamakan after study. Nampak tak paper-paper yang dorang pegang tu? Haa~ tu dah cukup membuktikan yang kami betul-betul study tau. Haaa~ nak pertahankan laa sangat kononnya. I love the other moment laa before with kawan-kawan here. You guys are awesome!

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment