January 28, 2013

Ko suka pink je, tak bosan ke?

Baik laa, dimaklumkan lebih awal bahawasanya entri kali ni agak boring dan tak membawa apa-apa manfaat. Sesiapa yang tak nak masa terbuang, sila tinggalkan, click older/ newer entry ataupun abaikan je blog ini. Hambek ko.. Waahhh~ bajet ayat diplomatik a.k.a politik gitu kan!

Ye, aku ne memang peminat fanatik kaler PINK (baik laa, kat blogspot ne memang takde option kaler pink. Tak puas hati laa tu..) Leh dikatakan camtu laa sebab majoriti stuffs aku memang kaler pink? Botol pink, laptop mini fan pink, beg pink, mangkuk pink, hair clip pink, pendek kata banyak kaler pink laa. Ada yang jeles tak? Oh, takde.. So, aku malu sorang-sorang laa ni kan? Baik laa~ Tapi bila bab clothing kan, memang aku tak ambik baju warna pink pun.. More prefer to black, white, grey and brown something. Sampaikan bila nak keluar makan dengan si dia, rasa pelik sendiri bila buka wardrobe. "Eh, apsal baju aku semua kaler black ni? Takde yang fancy2 sikit ke?" 

And tu buat aku realize yang we must try to love all the colors. Sebab, cuba ko bayangkan yang ko duduk dalam satu planet, pastu benda dalam planet tu semuanya kaler yang ko minat. Contoh pink laa (hah tengok! pink lagi yang dijadikan contoh!) tak ke stress ko nengok. Seriously, aku pun akan jadi strees jugak! Jadi hypothesis-nya ialah "Semakin banyak, semakin ko stress!" Betul tak? Bhahahaha

So, now I tend to love more colors other than pink, black, white, grey and brown. Isn't that good? Yeah.. How about pastel color? Of course jugak laa I minat cause actually aku tak minat pun kaler terang benderang ala-ala nak buat show on stage tu ataupun seperti abang badut yang jalan guna kaki galah tu. Its really weird laa (for me, not u all). Kalau korang nak minat, aku tak kisah pun kan. Minat tu kan masing-masing punya hal. Bukan tak berani nak cuba kaler tu, hey! I ever wear a red T-shirt pe.. 

Manchester United! Go.. Go.. 

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment