December 29, 2012

Fear Factor Selebriti Malaysia best!!

Wahh, dah ada Fear Factor untuk celeb M'sia laa.. Yang 'da best tu, host rancangan tu. The great Aaron Aziz geetuu.. Woo~ before tu, dah KL Gangster, then terus dengan Fear Factor. Memang the best combination laa kan. 

Ko ada berani tak? Aku takut angsa tau. Ahahahah.

Siapa kenal Mejar Faiz? Calon angkasawan dulu tu. Haa~ dia pun in 'da house jugak tau. Well, bermula laa drama king and the queen between sibling aku kat living room tadi. Mom dengan dady takda kat rumah time tu, dorang pegi kenduri. So, memasing dengan komen tersendiri bagai juri Maharaja Lawak yang bagi komen pedas untuk semua peserta tadi. Well, korang memang ada bakat laa abang and adik-adik sekalian. 

Rasanya laa kan, kalau aku laa yang join bebenda nih, tak tau laa apa jadi. Pengsan kot sebab gayat. Tinggi tu tadi. 60 feet from the ground tu. Takat naik bangunan 4 tingkat pun aku tak sanggup turn back, ne lagi nak naik 60 kaki. Rasanya aku cuma mampu melekat kat dinding laa macam cicak.

Amboi, habis je Fear Factor tadi, dengan semangat bekobar-kobar dah nak update blog pulak. Ni the best story ke for today? Apsal nak update bebenda camnih? -_____- Terasa bagai background dah betukar jadi gelap now. Sepi. So, blog pun dah TERupdate. Well, good nite laa btw. Hee~

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment