November 7, 2012

Settled Everything...

Minggu yang tersangat laa sibuk.. Semua assignment nak kena hantar this week.. Kena berhabis laa nak buat.. Dan ini menyebabkan agak lama jugak aku tak melawat En.Blog ne.. Tapi next week cuti laa, yeah.. Hujung minggu ne nak pergi rumah kazen kat Tenom (masih kat Sabah lagi ea...) Baru-baru ne dia call dan menyatakan bahawa pokok durian dorang dah berbuah dan mesti laa nak mengajak kazen dia yang tersayang ne melahap sekali durian-durian tu.. Heee~ tak sabar rasanya. Oh ya, tapi kalli ne aku tak pergi sendiri, Kak Ayu a.k.a ex-housemate aku dulu join sekali.

Memandangkan next week cuti, nampaknya balik dari Tenom nanti, I will continue my journey to home laa at Labuan. Missed my mom and dad a lot. Hmm, tak sabar rasanya nak mulakan cuti ne. Assignment pun yang lain dah settle. So, tak laa terbeban sangat cuti ne. Boleh rehat-rehat sambil layan filem Korea gitu.. Heheheh...

Will update soon about my holiday...:D
♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment