September 25, 2012

Changing Blog Templates...


Ok... Ne kira habits laa ea.. Bila dah boring dengan sesuatu tu, aku akan tukar, tukar dan tukar sampailah puas ahti sendiri dengan hasilnya.. But, like usually laa kan, tak ada benda yang paling cantik melainkan you do it by yourself.. Tak apa lah, biasa dah cam ne.. Kali ne aku try intai-intai kat internet dan hypertext yang digunakan ialah 'cute blog templates free download'.. Cehh, budak ne, sume pun ko nak free kan.. Bukanlah sangat tapi, memandangkan susah sikit prosesnya untuk dapatkan yang berbayar tu, kena register, minta emel, bayar, kena hantar itu, kena hantar ne.. Pendek kata.. Leceh laa nak buat semua tu... Ngeee~

Aku sedar laa blog template aku kali ne tak comel kan.. Tak kawaii gitu.. Susah laa nak cari templates yang comei-comei gitu.. Nak buat sendiri tak expert gi pasal benda-benda ne.. Jangan kritik tau, ko kritik pun aku tak heran... Bukan aku yang design pun.. Huahuahua.. **Laugh like a witch.. Ne pun aku dah cari berabis tau. Target aku nak yang nampak cute, menarik, senang dibaca.. Ala-ala macam scrapbook pun ok gak.. Ok,start nak berangan lagi.. Decorate laa sendiri...

Yang terbaru ne tengoklah..
**Comeii tak...(perasan) Siap ada background music gitu...**


♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment