September 20, 2012

Rainy The Whole Day..

Assalammualaikum..

Ok.. Tadi hujan lebat yang tak terhingga, dan menyebabkan kitorang basah kuyup time nak naik bas ke kolej tadi.. Cehh, ayat dah macam terlalu formal gitu... But actually, time nak turun tadi memang aku tengok cuaca ok sangat but, bila dah stay depan gate tu.. 'Dengan tak semene-mene' <--dah tiru gaya Afdlin Shauki lak ea.. Hujan pun turun mencurah-curah dan macam semut yang disembur racun semut, kitorang patah balik ke blok kediaman.. Everyone staying under the same roof, cehh.. Cayeeer makeup gadis-gadis yang dah style habis tu.. Heee~

Tak berapa lama tu, bas pun datang arr.. Semua beterabur dah, except some of the girls yang memang takut hujan tu.. Stay lagi kat blok.. Aku redah je, housemate pun sama.. Kalau ko nak tunggu sampai hujan tu reda, memang sampai malam pun tak sure lagi ko leh masuk kelas ke tak.. Sampai je, memang basah habis laa... Aku risaukan laptop aku yang tersayang tu je, nasib baik beg kalis air, kalau tak.. Putih mata aku...~~

Sangkakan panas sampai ke petang, rupanya hujan sampai ke malam... Dalam kelas tadi memang sejuk giler laa.. Bukan kelas je, kolej tu pun memang yang dah sejuk giler kan.. Habis lecture tu, time balik pun masih hujan gi... Actually, suka gak time hujan ne, boleh tido nyenyak.. Minum hot coffee pun mesti syok ne.. Sempat gi aku snap gambar time dalam bas tadi..

Love the sparkles...weee~ Hee~ sebenarnya, tu lampu jalan with titisan hujan 
di tingkap bas tu...:D

That's all for today post k.. Will update again soon.. Goodnite blog..:D

♥kieyuka-hanie♥

No comments:

Post a Comment