September 6, 2012

Got my own drawing tablet, Genius EasyPen :)

Assalammualaikum,

Yeahh..

Dady was just back from his company meeting in Kota Kinabalu and bought me this. Dady tau yang projek course aku banyak kena melukis. Kadang2 balik Labuan je aku suka merungut sebab susah nak lukis animasi guna 2D drawing dulu dengan pensil, then kena masuk scanner, nak upload image pi laptop, pastu kena trace balik pula dengan mouse! Benda alah ni, tak free flow laa tangan aku nak buat keja.

Anak dady sorang ni memang kuat komplen. Dari dulu sampai sekarang tak habis2 lagi bab nak mengomplen dia ni. 

Biasanya, kalau dady pi meeting, lepas je meeting dia suka gi jalan2 kat shopping mall, mungkin sebab anak dia ni suka merungut dan komplen2 time buat artwork, petang2 tu time buat assignment, dady call. Katanya nak drawing tablet yang canne? Oh, dady.. I love u so much.. Pastu cakap laa tak kisah laa canne janji leh pakai, so aku berharap sangat laa dapat drawing tablet kaler pink. Btw, yang sampai ke rumah kaler orange. I don't complaining anymore. Tau.. Dady sayang anak dia, saja tak beli kaler pink. Hahaha.



Actually aku nak beli brand Kanvus, camni. Tapi dah parents nak belikan, I appreciate you dady! Thanks for buying me this. This one look nice too. Mmmuahhh...


♥kieyuka-hanie♥

2 comments:

  1. how much price for it and where did u buy it

    ReplyDelete
    Replies
    1. aikk izwan? ko baa ni... hahah
      d Suria Sabah, RM200 ja.. :3

      Delete